Svenska flaggan
 Kundtjänst (mån-tor 8-17, fre 8-15)0554-40070
DeVilbiss DV1 digital HVLP 1,3+ i gruppen Lackering / Lackeringsverktyg / Lacksprutor hos Tipro Bil & Lackprodukter AB (DV1-U-BAR-13-B)
DeVilbiss DV1 digital HVLP 1,3+
DeVilbiss DV1 digital HVLP 1,3+

DeVilbiss DV1 digital HVLP 1,3+

Nya Devilbiss DV1
(0 kundomdömen)
6299 kr
Delbetalning från 495 kr/mån
Antal: 
Lägg till i önskelistan
Frågor om produkten?
Ställ din fråga här »
Har du några frågor gällande denna produkt?
Tveka inte att höra av dig.
Din e-post
Ämne
Frågor gällande: DeVilbiss DV1 digital HVLP 1,3+ (art: DV1-U-BAR-13-B)
Din fråga

Alltid när du handlar på Tipro

Green check Fri frakt över 2500kr
Green check Snabb leverans!
Produktinformation:
Artnr:
DV1-U-BAR-13-B
Produktbeskrivning Ge ditt omdöme
Säljes utan färgkopp.
Finns även utan digital tryckmätare.
PPS adatper 3 passar denna pistol.

Tipro's kommentar
Pistolen är utvecklad för att lackera bas med, vi har testat den med DeBeer 900+ vattenbas och det fungerar utmärkt, den går även bra att lackera klarlack med, dock utvecklad för bas. Kan anses ge lite mindre om man använder den för klarlack än en ren klarlackspistol.

Devilbiss DV1
Om du tycker att DV1 ser annorlunda ut, beror det på att den här det. Mycket annorlunda. Allt är nytt. Ny ergonomi. Ny design på luftmunstycke, nytänk gällande färgmunstycket.
Helt ny koaxial luftventil.

Ingen annan färgpistol är byggd som denna. Redesignad från grunden. Konstruerad med precision. Det här är sprutpistolen för den professionella lackeraren som kräver maximal hastighet, ultimat finish, färgnoggrannhet och den lägsta möjliga energi- och materialförbrukningen.

Det är dags att låta din talang skina - visa dina sanna färger.

Färgmunstycket
Vi har helt omarbetat färgmunstycket för DV1 med vår unika Laminar Flow ArchitectureTM. Det nya sortimentet av färgmunstycke har konstruerats för att ge den smidaste vägen för färgen att färdas, vilket resulterar i snabbare applikationshastigheter, stabila flödeshastigheter och konsekvent prestanda, särskilt med de senaste materialen med mycket låg viskositet.
DeVilbiss-ingenjörerna har stabiliserat den primära atomiseringszonen inom färgmunstycket och Laminar Flow ArchitectureTM-tekniken minskar signifikant den turbulenta energin som finns inom munstycket. Vad betyder detta för dig? Förbättrad effektivitet, minskad materialkonsumtion och ännu mer kontroll över användningen oavsett färgmärke och klimatförhållanden.

Ergonomi
Passformen och känslan av DeVilbiss sprutpistoler är legendariska. DV1 använder ergonomi och lättviktsmaterial från senaste generationen för maximal komfort och minimal trötthet - du behöver inte arbeta hårt för att arbeta smart. Varje del av DV1 har designats och konstruerats för maximal prestanda, komfort och användbarhet och rengöring kunde inte bli enklare med DV1: s släta, och lätt tvättade linjer.

Luftmunstycket
Precision konstruerad i massiv mässing, även luftmunstycket har genomgått en teknisk revolution. Precisionsborrning och avancerad Air Management Kinetics ™ har tagit atomiseringsprestanda till en ny nivå, samtidigt som bullret minskas väsentligt. Munstycket har också en snabbgänga som säkerställer snabb och säker isärtagning.

Atomisering
Professionella lackerare vet att nyckeln till prestanda i någon sprutpistol är vad som kallas "fronten". Färgmunstycke och nålen och självklart det viktiga luftmunstycket. Med DV1 har vi uppnått världsledande atomisering med höga applikationshastigheter, vid lägre lufttryck.
Vi har lärt oss hur man kontrollerar den kaotiska händelsen som inträffar varje gång avtryckaren dras. Resultatet är överlägsen atomisering genom att bibehålla en konsekvent partikelstorlek genom sprutmönstret, vilket säkerställer exakt färgåtergivning, även med de notoriskt svåra, högpigmenterade silverbasen. Det innebär att du får jobbet rätt första gången, varje gång - vilket minskar materialförbrukningen och maximerar din intjäningspotential.

Länk till Sprängskiss

Tillbehör till: DeVilbiss DV1 digital HVLP 1,3+

3M PPS Adapter 1.0
Adapter till 3M PPS "No Clean Up" system.
CEJN Nippel 1/4 inv. gäng
Anslutning G 1/4".
De Beer HS420 Air Dry Clear (8-614)
Torkar snabbt i rumstemperatur, hanterbar efter 90-110 minuter.
De Beer HS420 Air Dry Clear (8-615)
Uppgraderad version av 8-614.
De Beer HS420 Supreme Clear
8-714 Supreme. När kvalite är utav största vikt.
De Beer MS Klarlack Semi matt 1L
Samma glans som sidenmatta plastdetaljer på Mercedes.
De Beer Reptålig Klarlack snabb
Snabbtorkande och reptålig.
Roberlo Dual Matt HS Klarlack 1L
En matt klarlack som är okänslig för hur den appliceras.
Roberlo HS250 Klarlack
Mycket reptålig klarlack med hög glans.
Roberlo VT 141 Express Klarlack 3.78L
Torkar snabbt i rumstemperatur. Idealisk för spotrepair.

Se fler varor

DeVillbiss Bumper Prep Pad
För stötfångare. Rengör, slipar och avfettar i ett enda steg.
DeVilbiss Advance Gravity 1,8
Spruta för grundfärg.